Bekæmpelse af hvepse tilbydes i København og omegn

Hvepse er et af de værste skadedyr at have med at gøre. Mest fordi at de er svære at komme til, men også fordi at hvepse, modsat myrer, kan gøre skade på dig. De fleste mennesker frygter derfor hvepse en lille smule. Derfor tilbyder vi at hjælpe med bekæmpelse af hvepse i dit hjem.

Hurtig og effektiv bekæmpelse af hvepse hos dig

Vi udfører en hurtig og grundig bekæmpelse af hvepse. Med vores sprøjtebehandling sørger vi for, at hvepseboet er fjernet, inden sæsonen er slut. Det er vigtigt for os, at vores behandling er effektiv og god, så folk ikke døjer med bekæmpelse af hvepse længere tid end absolut nødvendigt. Vi behandler hvepsebo uanset hvor, de befinder sig, og priserne er ens for alle steder, medmindre der skal bruges en lift.

Vejledning om efterfølgende bekæmpelse af hvepse

Da livet er for kort til at døje med konstant bekæmpelse af hvepse, så vi tilbyder vejledning efter behandlingen. Det gør vi for at sikrer os, at problemet ikke skulle opstå igen i dit hjem. Vi kommer med forebyggende råd og måske anbefaler vi en lille justering på huset, alt efter hvor hvepseboet har befundet sig.

Du kan kontakte os på telefon 40 60 72 59.

Vi har mere end 25 års erfaring med skadedyrsbekæmpelse. Derfor er vi også overbeviste om, at vi kan hjælpe dig med din bekæmpelse af hvepse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *