Myrebekæmpelse i dit hjem

Myrebekæmpelse kan være en nødvendighed ved myrer da de næsten er umulige at udrydde. Man tror altid, at man har ordnet problemet, men de vender tilbage lige så hurtigt, som de forsvandt. Hos K.S. Special Service garanterer vi dig, at vi fjerner dit problem via myrebekæmpelse, så de ikke vender tilbage.

Eksperter i myrebekæmpelse og rådgivning

Når man bekæmper myrer, så er det vigtigt, at man behandler problemet på den rette måde. Derfor vil vi altid være grundige, når vi besøger hjem, og udfører myrebekæmpelse. Vi tilbyder både lokkedåser med ædegift, udvanding af gift og almindelig sprøjtebehandling. Ligeledes har vi både indvendig og udvendig behandling. På den måde er vi sikre på, at vi har en metode med myrebekæmpelse, der hjælper dig. Under selve behandlingen vil vi også rådgive dig om, hvad du kan gøre forbyggende for, at problemet ikke opstår igen.

Få et uforpligtende tilbud på myrebekæmpelse

Sommetider er det svært at vurdere, om man skal have professionelle folk ud, eller om man selv kan udføre en myrebekæmpelse blot med et godt råd. Det råd står vi altid klar med, hvor vi gerne vil lytte på, hvad du oplever i hjemmet. Dertil kan du få et råd vedrørende rådgivning af forebyggelse, så du i fremtiden ikke behøves at foretag et opkald vedrørende hjælp.

Du kan kontakte os på telefon: 40 60 72 59.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *