Om K.S. Specialservice

Velkommen til lidt informations om K.S. Specialservice ApS.

K.S.Specialservice ApS. er grundlagt d. 1/1 2015, efter et generationsskifte i E.S.Special Service ApS., som har mere end 35 års erfaring i skadedyrsbekæmpelse i Danmark.

Ejeren af K.S.Specialservice ApS., er mig Karin Sørensen. Jeg har 25 års erfaring i skadedyrsbekæmpelse efter lige så lang ansættelse i E.S.Special Service ApS. I alle årene har jeg arbejdet for både private kunder og langt de fleste boligselskaber i Danmark.

K.S.Specialservice ApS. foretager både bekæmpelse af insekter, og bekæmpelse af rotter, da vi er certificeret rottebekæmpere. Vi tilbyder både at varetage enkelte opgaver, og udformer også gerne serviceaftaler

Vi er en mindre virksomhed, hvor afstanden mellem kunder, serviceassistenter og ledelse er ganske kort, da jeg selv er aktiv skadedyrsbekæmper. Vi holder os altid for øje, at skadedyrsbekæmpelse består af to ting. Nemlig bekæmpelse af insekterne, og at overbevise kunden om, at problemet er løst på bedst mulige måde. Derfor er kommunikation mellem serviceassistenten og kunde meget vigtig for os på alle opgaver. Vi bestræber os på altid at møde kunden med åbenhed og ærlighed.

Vi bestræber os på, at have en stor viden om insekter og deres levevis, og holder os hele tiden opdateret på de nyeste bekæmpelses former. Derfor kan vi sige vi var mellem de første i Danmark der brugte hormon behandling af faraomyre og mellem de første til at komplimentere den traditionelle sprøjtebehandling af væggelus med varmebehandling.

Vi håber vi med denne hjemmeside kan skabe Deres interesse for personlig og engageret skadedyrsbekæmpelse.