Skadedyrsbekæmpelse hjælper dig af med problemerne

Vi oplever højst sandsynligt alle på et eller andet tidspunkt i vores liv slåskampen med skadedyr. En kamp du sjældent vinder alene og højst sandsynligt slet ikke orker at tage. Lad os hos K.S. Special Service hjælpe dig med skadedyrsbekæmpelse.

Stor erfaring i skadedyrsbekæmpelse

Vi har den bedst mulige viden omkring skadedyrsbekæmpelse. Det betyder, at du som kunde får den mest effektive behandling. Vi bliver benyttet af mange boligselskaber i København og har over 25 års erfaring i branchen. Derfor garanterer vi også, at vi fjerner dine skadedyr.

Vi tilbyder grundig skadedyrsbekæmpelse hos dig

Når det kommer til skadedyrsbekæmpelse gælder det om at være grundig. Vi holder os naturligvis løbende opdaterede på de nyeste og mest effektive behandlingsmetoder. Hvilket hjælper os med at sikre vores høje faglige niveau og stærke kendskab, til de enkelte skadedyrs biologiske adfærdsmønstre og processer.

K.S. Specialservices’ behandlingsmetoder er naturligvis altid i overensstemmelse med loven.

Først sikrer vi os, hvilke skadedyr eller insekter der er tale om, og dernæst kan vi fastslå hvilken behandlingsmetode, der skal anvendes. Når vi behandler, er det også vigtigt for os at have en dialog med kunden omkring rådgivning af skadedyrsbekæmpelse. Ligeledes vil vi komme ud til at opfølgning for at se om dyrene er væk. Ved denne lejlighed vil vi også se nærmere på, om der kan gøres noget forebyggende, så skadedyrene ikke kommer tilbage. En lille optimering på huset kan oftest gøre underværker.

Hvis du er i tvivl om, om du kunne have skadedyr i dit hjem, så kontakt os hellere end gerne på 40 60 72 59. Så kan vi komme med rådgivning og hjælp til, hvad du kan gøre i forhold til skadedyrsbekæmpelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *